Informatie over de diensten

Informatie over de diensten
Elke zondag om 10.00 hebben we samenkomst. Er is crèche voor de allerkleinsten en een kinderprogramma voor kinderen van 4-12 jaar met bijbelverhaal en workshops. Ook voor de jongeren is er regelmatig een apart programma. De samenkomst is ook online via de livestream te volgen. Open hiervoor ons YouTube kanaal

 keerpunt (5)
Wat voor gemeente is Het Keerpunt
We zijn een christelijke gemeente, waarbij Jezus Christus centraal staat. Hij heeft Zijn leven gegeven en is opgestaan uit de dood. Hij heeft alle macht in hemel en op aarde. Zijn verlangen is dat wij door Hem weer verbonden zijn met de liefde van God.

Wij geven God de Vader en Jezus Christus door de Heilige Geest de allerhoogste eer. Wekelijks vieren we het avondmaal en denken we aan Jezus’ lijden, sterven en opstanding. Wij zien uit naar Zijn terugkomst op aarde. Wij laten ons leiden door de Heilige Geest en door Gods gezaghebbende en betrouwbare woord: de Bijbel. Zo dompelen we nieuwe gelovigen onder in een groot waterbad, zingen we moderne liederen met een band en zoeken we voortdurend naar speelse, uitdagende en vernieuwende manieren om ons geloof uit te dragen.

keerpunt (15)

Kost het ook wat, om de dienst te bezoeken?
Nee, het parkeren van de auto, het bezoeken van de dienst en het drinken van koffie en thee na afloop zijn allemaal gratis. Er is wel een collecte; op die manier verdelen we de kosten. Daar mag je iets in doen, maar het hoeft niet.

Mogen ook niet-leden en niet-gelovigen naar de kerkdienst komen?
Ja, iedereen is welkom. Er is plaats genoeg. We willen een veilige plek zijn, waar je je geliefd voelt. Waar men kan lachen en huilen en waar een plaats is voor elkaar. Een plaats waar mensen zich thuis voelen en waar aandacht, zorg en liefde is voor de mensen om ons heen. Als gemeente willen we Hem volgen en de mensen liefhebben en zegenen. Een relatiegerichte, Geestvervulde gemeente die Gods glorie laat zien.

Als ik vragen heb na de dienst, wie kan ik dan aanspreken?
Je kunt altijd iemand van de oudsten aanspreken.