Informatie over de diensten

Informatie over de diensten 

Elke zondag om 10.00 uur hebben we een samenkomst. Het eerste deel van de samenkomst is live te bekijken op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/user/HetKeerpuntBolsward. Het tweede deel – het vieren van het avondmaal – gebeurt op locatie bij de kerk.

 

Gitaar2.jpg

We nodigen je van harte uit de diensten fysiek bij te wonen.

Je hoeft je hiervoor NIET op te geven. We houden ons aan de adviezen van het RIVM voor wat betreft het houden van afstand, groepsgrootte en zingen. Maar doordat we over meerdere locaties rondom het schoolplein beschikken, kunnen we iedereen prima faciliteren. Bij aankomst ontvang je op het schoolplein een ticket voor de locatie waar jij heengaat:

  • De kinderen van 0-6 jaar gaan de naar de kinderruimte in het kerkgebouw.
  • De kinderen van 6-12 jaar gaan naar de Jenaplanschool.
  • De tieners hebben hun eigen ruimte in het jongerencentrum.
  • De volwassenen worden over drie locaties rondom het schoolplein verdeeld.
     

Opzet van de diensten

De kinderen en de tieners hebben hun eigen programma. In de grote zaal start de livestream voor de volwassenen. Op de beide andere locaties is de livestream op een groot scherm te volgen. De livestream bestaat uit een welkom van de “oudste van dienst”, twee of drie luisterliederen en een overdenking. Na de livestream viert iedere groep op eigen locatie het avondmaal. Ook is daar ruimte voor gebeden en getuigenissen. De dienst is ca. 11.15 uur afgelopen. We nodigen je van harte uit een dienst bij te wonen! Heb je hier vragen over, mail dan naar oudstenteam@hetkeerpunt.com.