Huwelijksverdiepingsevent

Verdiep je huwelijk door er aan te bouwen!          Triple cord                                       

Het woord ‘trouwen’ is een werkwoord en niet een eenmalige gebeurtenis.

     Trouw zijn aan elkaar

     Betrouwbaar zijn

     Eerlijk & echt zijn

Zijn kernwaarden waar het om gaat in een huwelijk.                                 

Wanneer de Here God de hemel en de aarde maakt, maakt Hij man en vrouw als evenbeeld van Hem en zegent Hij hen. Het eerste huwelijk is voltrokken. Het huwelijk is een scheppingsfundament. In Genesis 2: 24 staat dat zo mooi: De man zal zijn vader en moeder verlaten en zich aan zijn vrouw hechten en zij zullen samen één zijn. Het huwelijk is het beeld van Jezus Christus en Zijn gemeente. Nu begrijp je ook waarom in deze tijd van geestelijk verval het huwelijk zo onder druk staat.

 

Verdiepen, vernieuwen en versterken

Elk huwelijk heeft op zijn tijd een ‘APK’ nodig. Anders raakt het in een sleur en leef je – voordat je het weet – langs elkaar heen. Het kan zijn dat je als echtpaar wel eens samen weg gaat. Hartstikke goed! Maar wanneer heb je voor het laatst tijd gestoken om je huwelijk geestelijk te verdiepen, te vernieuwen en/of te herstellen? Vanuit christelijke gemeente Het Keerpunt willen we je graag tools meegeven om je huwelijk te versterken. We hebben de organisatie TripleCord uitgenodigd om op vrijdagavond 17 februari en zaterdag 18 februari een huwelijksverdiepingsconferentie te geven in Het Keerpunt. Dit is voor ALLE echtparen. Ook als je van plan bent in het huwelijksbootje te stappen is dit een prachtige voorbereiding en ben je van harte welkom. Hier zijn geen kosten aan verbonden, jouw bijdrage is dat je als (aanstaand) echtpaar komt.

 

Opzet van het programma

De conferentie wordt begeleid door het team van de organisatie TripleCord. Wat deze conferentie zo mooi maakt, is dat TripleCord niet ‘horizontaal’, maar ‘verticaal’ begint: welke plaats heeft de Here God in je huwelijk? Pas dan komt de verbinding naar elkaar toe. Het woord ‘TripleCord’ zegt het al: het drievoudige koord, waarin God deel uitmaakt van je huwelijk. Het programma bestaat uit 4 blokken. We beginnen op vrijdagavond 17 februari om 19.30 uur (inloop) en het eindigt op zaterdag 18 februari rond 16.30 uur. Wil je een indruk van het programma van zo’n weekend of getuigenissen lezen? Kijk op www.TripleCord.nl

 

Waarom de organisatie TripleCord?

Voorheen waren er de ‘herstel-weekenden’, later is dit overgegaan naar de ‘Vrij Zijn huwelijksweekenden’. Toen dit stopte is dit belangrijke werk voortgezet in de organisatie ‘TripleCord’. De echtparen Herman & Ingrid de Gelder en Jan Willem & Joke Grievink geven leiding aan de organisatie. Het team van TripleCord doet veel aan huwelijkscounseling en kiest er bewust voor om juist de plaatselijke gemeente te ondersteunen in het versterken van de huwelijken.

 

Meld je nu aan!

Moedig elkaar aan naar deze huwelijksconferentie te gaan. Om het geld hoef je het niet te laten, want het kost je niks. Ook voor eten en drinken wordt gezorgd. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar huwelijk@hetkeerpunt.com. DOE DIT ZSM, MAAR VOOR 10 FEBRUARI 2023. En – niet onbelangrijk – bid voor deze dagen. Dat de Here God dit huwelijksweekend tot grote zegen gaat gebruiken. Want elk huwelijk weerspiegelt iets van de wonderlijke band tussen Jezus Christus en Zijn gemeente. Dit mysterie is iets bijzonder groots, onderschat dat niet!

We zien uit naar je komst!

Christelijke gemeente Het Keerpunt

Het team van oudsten | Phillip & Joke van den Elshout | Bert & Nienke Buurman | Team TripleCord

 

 PLaatje huwelijk..