Nieuws

Stronglife Meetings 26 juni

Stronglife interkerkelijke jongerendiensten in Bolsward


Stichting Stronglife begint met het organiseren van Stronglife meetings, interkerkelijke jongerendiensten die vijf keer per jaar worden gehouden in Bolsward. De meetings zijn avonden vol diepgang, plezier en ontmoeting. De diensten beginnen om 19:00 uur en zijn ook live te volgen via het YouTube-kanaal van Stronglife. Op 20 maart vindt de eerste meeting plaats met spreker Jeroen voor ’t Hekke, mede-oprichter en jongerenwerker bij Stronglife.

Voor Stichting Stronglife betekenen de meetings een uitbreiding van haar activiteiten. Voor ‘t Hekke: “Sinds 2015 maken we wekelijks video’s en organiseren we online meetings via Instagram. Nu is het tijd voor iets nieuws. Met deze jongerendiensten voorzien we in de behoefte van jongeren aan christelijke evenementen waarbij ze leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. De Stronglife meetings zijn dan ook voor tiener- en jeugdgroepen uit de regio een ideaal event om te bezoeken.”

Op 26 juni wordt de volgende meeting gehouden.
Tijdens de diensten wordt de muziek verzorgd door een band onder leiding van Sera Noa en Rik Jan Schilder.

Samenwerking
De Stronglife meetings worden georganiseerd in samenwerking met Fisk Jongerenwerk van Christelijke Gemeente Het Keerpunt. Met deze meetings ontstaat er een uniek concept: “Stronglife heeft een groot bereik en veel ervaring met het inzetten van social media. Zo kunnen jongeren ook na de meeting contact opnemen voor vragen en video’s bekijken die hen helpen groeien in geloof. Het Keerpunt heeft alle faciliteiten om de meetings te organiseren,” aldus Voor ‘t Hekke.

Aanvullend programma voor ouders en verzorgers
Gelijktijdig met de jongerendiensten biedt Het Keerpunt in hun bovenzaal speciaal voor ouders en verzorgers een apart programma aan over geloofsopvoeding. Het voordeel is dat de ouders hun tieners naar de dienst kunnen brengen en kunnen blijven. Dirk Jan en Margriet de Rouwe verzorgen dit programma. Vanuit haar eigen praktijk Te Plak coacht Margriet jongeren en ouders in psychosociale ontwikkeling. Hoe mag ‘thuis’ een veilige plek zijn voor tieners en hoe houd je de verbinding met ze, ook op het gebied van geloofsbeleving? Deze en andere vragen beantwoorden ze vanuit Bijbels perspectief en wetenschappelijk onderzoek.

Gratis toegang
De Stronglife meetings zijn in het gebouw ‘Het Keerpunt’ aan de Burg. Praamsmalaan 35 te Bolsward en beginnen om 19:00 uur. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. De meetings zijn live te volgen via het YouTube-kanaal van Stronglife (http://youtube.com/stronglifenl) en via stronglife.nl.


Terug
WhatsApp Image 2022-05-31 at 9.54.41 PM.jpeg