full screen background image

Startweekend van het Keerpunt

Ervaar hoe een paar uur van je tijd een groot verschil kan maken in het leven van een ander. Samen met de tieners en stichting Present gaan we zaterdag 22 september van 13.00 uur – 17.00 uur weer een aantal klussen doen voor de omgeving. Noteer vast de datum in je agenda en geef je op!

Schilderen van tweekamer appartement

Schilderen van twee-kamer appartement bij een particulier. Mevrouw heeft een zwakke gezondheid, woont al 21 jaar in dat huis en die woning kan wel een opknapbeurt gebruiken. Ongeveer 4 of 5 mensen nodig.

 

Wandeltocht met bewoners van Bloemkamp.

Wandeltocht met bewoners van Bloemkamp, onderweg klein hapje en drankje. Maximaal 20 vrijwilligers (ook mensen nodig die willen helpen met uitdelen van hapje drankje i.p.v. rolstoel duwen.)

 

Philadelphia Looiersbuurt ,gezellige middag met verschillende activiteiten; samen bakken met high tea, nagels lakken en knutselen.

Philadelphia Looiersbuurt (bewoners met een verstandelijke beperking) organiseert een gezellige middag met verschillende activiteiten; samen bakken met high tea, nagels lakken en knutselen, ook een vraag om de buitenmuur nog een keer te verven, want die dekt niet helemaal. Maximaal 20 vrijwilligers, liefst halfom jeugd en volwassenen.

 

Wandelpuzzeltocht met bewoners van Huylckenstein.

Wandelpuzzeltocht met bewoners van Huylckenstein. Maximaal 20 vrijwilligers.

 

De moestuin omspitten van de kledingbank en de compost uit de bakken verdelen.

De moestuin omspitten van de kledingbank en de compost uit de bakken verdelen. Alle vrijwilligers zijn welkom.

 

Optioneel; wanneer er mensen zijn die willen behangen bij een particulier.

Optioneel; wanneer er mensen zijn die willen behangen bij een particulier, dan zou dat ook kunnen. Het gaat dan om glasvezelbehang van 1 meter breed in een (kleine) woonkamer. Meneer is ziek en heeft het bed in de woonkamer en dit zou meer rust geven. Oude behang is al van de muren. Waarschijnlijk 2 of 3 vrijwilligers nodig. (onzekerheid is de gezondheid van meneer; als hij te ziek is dan kan het niet doorgaan op die dag)