full screen background image

Diensten op zondag

Elke zondag dienst

Elke zondagmorgen hebben we eigentijdse diensten, waarin we God, elkaar en de ander ontmoeten. Er is geen vaste voorganger of vaste liturgie, maar een “oudste van dienst” geeft samen met het muziekteam leiding aan de dienst.

We beginnen met het vragen van de Zegen over de dienst met daarna de lofzang aan de Heer, met liederen voornamelijk uit de bundel “Opwekking”.

Klik hier voor een impressie van de lofzang

Elke week is er een (gast) spreker die onderwijs geeft en bijna elke week vieren we het avondmaal. In de dienst is er ruimte en inbreng vanuit de gemeenteleden. Dit alles maakt dat elke dienst zijn eigen unieke karakter en beleving heeft. De diensten beginnen om 10.00 uur en zijn rond 11.30 uur afgelopen. Hierna is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en samen koffie te drinken.

Een eigen plek voor kinderen en jeugd

Kinderen zijn belangrijk en verdienen hun eigen plek! De kinderen van 4 t/m 12 jaar blijven het eerste deel van de dienst bij de ouders. Om ca. 10.30 uur gaan ze naar hun eigen FISK-kids programma in de naastgelegen school “de opbouw” waar de kinderen hun eigen ruimtes hebben. Ook is er een aantal keer per jaar KIDSPRAISE met muziek en theater. Voor de kinderen van 0 t/m 3 jaar is er de gehele dienst crèche en opvang.

Voor de jongeren is er eens in de maand een tienerdienst of een tienerweekend. Dit tienerweekend hebben ze dit jaar in de kampeerboerderij in Bantega van zaterdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur. Naast gezelligheid en onderwijs zijn Muziek, Outdoor, Kokerellen, Multimedia en Mime & dans ingrediënten voor dit weekend.

Avondmaal

We vieren bijna iedere zondag het avondmaal. Daarin bedenken we dat de Here Jezus voor ons Zijn leven heeft gegeven en is opgestaan uit de dood. Door geloof in Hem hebben wij vergeving van zonden ontvangen en toegang tot God de Vader gekregen. Iedereen vanaf ca. 15 jaar die Jezus Christus belijdt als zijn HERE en Hem wil navolgen is van harte welkom met ons het avondmaal te vieren.