full screen background image

Jongerenwerk FISK

 

Fisk Jongerenwerk

Fisk Jongerenwerk is als team actief in Bolsward en omgeving. Het is onderdeel van Christelijke Gemeente Het Keerpunt. Daarnaast zijn wij verbonden aan Jeugd met een Opdracht. Er doen naast de jongeren uit het Keerpunt ook andere jongeren mee aan Fisk. En dat is wat Fisk Fisk maakt. Jij bent altijd welkom, waar je ook vandaan komt!

Voor wie?
Fisk Jongerenwerk is er voor iedereen. Er zijn 3 groepen actief. 12+, 15+ en 17+
Val je binnen die leeftijdscategorie dan ben jij van harte welkom! Ben je ouder dan 17 jaar en wil je graag meehelpen bij de jongere groepen, dat kan. Wij maken dan graag gebruik van jouw kwaliteiten.

Een nieuw seizoen 2017-2018:
Na de zomervakantie start er weer een nieuw seizoen Fisk Jongerenwerk. Een seizoen waarin wij samen met andere jongeren meer gaan ontdekken wie God is. Dit seizoen hebben we (meer dan anders) biddend voorbereid. God heeft bijzondere dingen gesproken, over generaties, getuigenissen en ook over de Heilige Geest. Wij willen ons dit seizoen laten leiden door Hem. God is zichtbaar in de fysieke wereld en in de geestelijke wereld. Hoe? Dat gaan we ontdekken. Ga jij mee op ontdekkingsreis? EXPLORER is het jaarthema van Fisk Jongerenwerk 2017-2018.

Wat kun je verwachten: Zoals je van ons gewend bent kennen we 4 onderdelen, hieronder staan ze kort beschreven.

Fisk weekenden: Dit jaar zijn er 3 (extra lange) gezellige weekenden. Een startweekend, een Heilige Geest weekend en een afsluitend weekend.

Fisk kring: Tussendoor hebben we Fisk kring. Dit jaar ga je 7x op visite bij iemand. Dit gastgezin zal zijn of haar getuigenis met je delen. Ze zullen je een waardevol kern principe uit Gods koninkrijk laten zien. Jij kunt per avond kiezen naar welk gastgezin je gaat. Elke avond is weer anders. Met de een ga je mee de natuur in, met de ander de straat op en weer iemand anders vertelt je alles over de Bijbel in verhouding tot de wetenschap. Israel…. Wat jij wilt, de keus is aan jou. Dit jaar zijn de groepen gesplitst in 12+ en 15+. Je meld je hier per avond voor aan. Via mail of app krijg je elke keer een uitnodiging (eventbrite). Maar vol is vol! Met de 12+ers gaat 1 van de leiding mee naar een gastgezin.

Voor 17+ is er iedere maand meet & eat op de laatste zondag van de maand.

Fisk Friends: We gaan ook weer samen op pad. Like Jesus, EOJD en een gezamenlijke activiteit met andere kerken uit de regio.

Fisk Outreach: Ook dit jaar willen we graag op Outreach. Na Gateway, Griekenland en Tsjechië hebben we de smaak te pakken. Maar let op: dit onderdeel is optioneel. Voor 12+ bieden we de mogelijkheid aan om mee te gaan naar Square. Ben je 15 + en wil jij mee op Outreach? Dan gaan we samen een team vormen. Wil je graag met ons mee dan gaan we samen bidden. Wat mogen we doen, waar gaan we heen? Hoeveel geld hebben we nodig en hoe kunnen we dat geld bij elkaar sparen? Ga jij mee op avontuur? Deze outreach is voor 15  tot max. 25 jaar. Na de aanmelding krijg je meer info.

Fisk Tienerdienst: De tienerdiensten zijn generatiediensten geworden. 4x per jaar een dienst in het Keerpunt die de generaties verbindt.

NIEUW:

1 op 1: Dit jaar geen 1 op 1 zoals je die kent van de weekenden, maar een eigen gekozen mentor. Jij gaat zelf op zoek naar een mentor in jouw omgeving. Iemand wie je vertrouwt, waar je nog een hoop van kunt leren, of gewoon iemand die je heel leuk vind. Het is wel belangrijk dat deze mentor een levende relatie heeft met God. Denk aan je oom, tante, neef, nicht, opa, oma, pake of beppe of iemand van de tienerleiding. Na de aanmelding krijg je meer info.

Journaal: Na een bezoek bij een gastgezin maak je jouw eigen persoonlijke Journaal. Hierin vertel je hoe de avond was, wat je geleerd heb, of wat je al wist en wat dit betekend voor jouw leven met God. Dit mag je doen op je geheel eigen creatieve wijze, vloggen, bloggen, tekenen, rappen, zingen of schrijven, jij mag het zelf bedenken. Als je mentor maar begrijpt wat jij bedoeld. Na je aanmelding krijg je meer info.

Aanmelden & Kosten
Aanmelden doe je voor een heel seizoen. Aanmelden is incl. 3 Fisk weekenden én Fisk kring. Fisk Friends en Fisk Outreach zijn optioneel. Je kunt je alleen online aanmelden. Aanmelden graag voor 1 september. Fisk Friends brengt extra kosten met zich mee. Bij het aanmelden zie je precies wat de kosten zijn.

Klik hier om je aan te melden voor Fisk 2017-2018

Klik hier om de flyer te downloaden.

Alle info en de jaarplanning vindt je in de flyer.Check ook de Facebook pagina van Fisk: http://facebook.com/fiskbolsward  Nog vragen of opmerkingen? Neem contact op met Thijs of Klaske Jellema, of mail ons op fisk@hetkeerpunt.com