full screen background image

25 jaar bestaan

Het Keerpunt is in september 1992 gestart. We bestaan dit jaar in dus 25 jaar. Kortom, tijd voor een feest.

Zondag 10 september

Zondag 10 september hebben we een feestelijke dag voor de gehele gemeente. Om 10.00 uur is de samenkomst met spreker Rob van Zon. Rob is bekend als spreker bij de Vrij Zijn conferenties van Wilkin van der Kamp. Na de dienst staat er een overheerlijke lunch voor iedereen klaar.

Van 13.15 uur tot 15.15 uur is er voor de kinderen een ballonnenshow met Arne van Wielhesen, Ook zijn er dan poffertjes en ijsco’s. Voor de jongeren en de volwassenen zijn er allemaal workshops te doen. Je kunt kiezen uit onder andere de volgende workshops: Kookworkshop, Handlettering, Percussie, Sieraden maken, Boogschieten, Graffity spuiten, Fifa voetbal. Tijdens het middagprogramma is er GEEN crèche.

Vanaf half 4 is er een korte terugblik op het 25 jaar bestaan van de gemeente en sluiten we af met een hapje en een drankje. Aan de lunch en workshops zijn GEEN kosten verbonden. Je dient je wel aan te melden voor de lunch en de workshops.

Aanmelden lunch en workshops zondag 10 september

Zaterdag 23 september

Zaterdag 23 september willen we als gemeente van betekenis zijn voor de stad Bolsward. Samen met Stichting Present gaan we ons inzetten met een aantal projecten in Bolsward. Dit kan sociaal zijn maar ook praktisch. Verder willen we koffie/ thee met oranjekoek uit gaan delen in de binnenstad.

Vrijdag 6 oktober

Vrijdag 6 oktober sluiten we de feestelijkheden af met een dankconcert o.l.v. Kees Kraayenoord. Dit concert begint om 20.00 uur en is in Het Keerpunt. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel dien je een kaartje te reserveren via de website van Het Keerpunt.

Kees Kraayenoord

Reserveren kaartje concert Kees Kraayenoord