full screen background image

Nieuws

STRONGLIFE

Met Stronglife mogen we terugkijken op een gezegend 2019. We hebben mooie video ’ s gemaakt, zijn wekelijks live gegaan op Instagram en hebben 4 YouTube talkshows gemaakt vanaf Opwekking Teenzone, het tienerterrein van de Pinksterconferentie Opwekking.

We zagen ons team groeien door verschillende jongeren die bij ons stage lopen, hebben onze eerste parttime medewerker aangenomen en zijn op 1 november verhuisd naar een nieuwe locatie, waar vandaag de verbouwing van onze nieuwe studioruimte is begonnen.

Met Stronglife hebben we een helder doel. We willen tieners helpen groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Tieners weten ons steeds beter te vinden en zijn blij met wat we doen. Zo ontvingen we een aantal weken geleden dit bericht van een tienermeid: “ Ik ben echt blij met Stronglife! Het laat me groeien in mijn geloof en de insta live’s zorgen ervoor dat we ons verbonden voelen met elkaar en elkaar kunnen helpen in onze wandel met de Heer. Echt fijn, so keep up the good work!! ”

Voor 2020 hebben we weer allemaal plannen voor mooie video ’ s en projecten. Maar we beginnen het jaar gelijk goed met een grote knaller: de Bijbelleeschallenge. Jeroen gaat binnen één week live op YouTube de hele Bijbel lezen. Dat kan je gerust een challenge noemen, want volgens de planning heeft hij hier bijna 80 uur voor nodig. We doen dit natuurlijk niet zo maar. Het doel is om jongeren te inspireren om dagelijks uit de Bijbel te lezen en om te laten zien dat de inhoud nog steeds relevant is voor het leven van vandaag de dag. Vanaf 5 januari t/m 11 januari is de hele challenge live te volgen via ons YouTube – kanaal ( http://youtube.com/stronglifenl ) en www.bijbelleeschallenge.nl .

Al onze activiteiten kunnen we natuurlijk niet doen zonder de zegen van God en de steun van de mensen die om ons heen staan. We weten dat veel Keerpunters ons steunen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Bedankt voor jullie gebed, zorg en financiële ondersteuning. Blijf vooral voor ons bidden: voor Gods leiding, gezondheid van ons gezin en team, bescherming, voldoende energie en inspiratie.