full screen background image

Nieuws

Evangelische boekhandel het Kompas..

Aan de Nauwe Noorderhorne in Sneek is al jaren de evangelische boekwinkel Het Kompas te vinden. In een brief aan de kerken worden de volgende veranderingen aangekondigd:


Doelstelling van de Stichting het Kompas:
Het Kompas biedt de inwoners van Sneek en omgeving de mogelijkheid om christelijke lectuur te kunnen kopen. Daarnaast biedt het Kompas een plek waar mensen zich thuis kunnen komen, waar ze opgevangen worden vanuit de liefde van God en er een luisterend oor is. Dus: een open hart, ontmoeten en leren.
We zien de mogelijkheid voor een goed lopende evangelische boekwinkel welke naast haar huidige activiteiten meer activiteiten zal ontplooien. Omdat het accent niet alleen op de boekverkoop ligt, zal de naam worden veranderd in ‘Christen Centrum Het Kompas Sneek’. De activiteiten van dit centrum worden verdeeld in de categorieën Boekwinkel, Evangelisatie en Themabijeenkomsten & Workshops.
Met de term ‘Boeken, cadeaus en meer’ gaan we ons assortiment aanpassen: naast Bijbels en boeken ook een assortiment cadeauartikelen dat de klant prikkelt om zijn vertrouwen op God te stellen. Ook zullen we het interieur en de uitstraling aanpassen aan deze tijd.
Voor alle christenen in Súdwest Fryslân is er bij ons de gelegenheid om buiten de eigen kerkmuren activiteiten te organiseren in het ‘Christen Centrum Het Kompas Sneek’. Te denken valt aan: Workshops, lezingen, muziek-/ zangbijeenkomsten, themabijeenkomsten, diensten, verhuur.
Zonder steun vanuit de kerken in de regio is deze nieuwe opzet niet mogelijk. Ook financieel is er periodieke ondersteuning nodig om deze plannen te realiseren.