full screen background image

Nieuws

Nacht van gebed

De vervolgde kerk….. “ Al zou nog maar één Christen gevangen zitten, dan ben ik niet vrij ” aldus Anne van der Bijl, stichter van Open Doors.

Zoals we steeds waar kunnen nemen, neemt de Christenvervolging toe. Verdrietig en triest, maar wel voorspeld in Gods Woord. We hebben het voorrecht dat we in een land leven waar we, als volgers van Jezus, (nog) vrij ons geloof in Hem kunnen belijden zonder angst te worden gediscrimineerd, geslagen of gedood….
Door mijn jaren met OD, mocht ik vele malen opnieuw getuige zijn van de kracht van gebed voor onze broeders en zusters die een hoog prijs betalen voor hun trouw aan de Heer. In de Nacht van Gebed kunnen we onze vervolgde broeders en zusters laten weten dat ze niet vergeten zijn door ons, die het beter hebben.
Dat we behoren tot hetzelfde lichaam van Christus, en dat we, door Gods kracht en liefde, meer dan overwinnaars zijn in Hem die ons liefheeft.

Bid mee en wees welkom op 21 juni vanaf 21.00 in Het Keerpunt.


Samen bidden voor de vervolgde kerk Tijdens de Nacht van Gebed bidden christenen op honderden plaatsen in Nederland voor hen die lijden onder de druk van de overheid, familie of sociale omgeving.
Plaatselijk wordt dit georganiseerd door kerken en groepen christenen. Ook in Bolsward is er jaarlijks een Nacht van Gebed. Dit keer is de Nacht van Gebed in Bolsward op vrijdag 21 juni 2019. Deze begint om 21.00 uur ’ s avonds en gaan door tot 01.00 uur.
De locatie is Christelijke Gemeente Het Keerpunt. Iedereen die mee wil bidden is van harte welkom. Door de films en de gebedspunten van Open Doors krijgt je een goed beeld van de lijdende kerk en door dit samen te beleven, is het bidden erg opbouwend en bemoedigend.
We nodigen je dan ook van harte uit te komen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dirk Jan de Rouwe.