full screen background image

Nieuws

De laatste 18 uur, 40 dagen project.

Zondag 3 maart is de 40-dagentijd begonnen. Tijdens de veertig dagen voor Pasen willen we met elkaar 40 dagen lang stil te staan bij de laatste 18 uur voor Jezus sterven. In de zondagse diensten zullen de preken daarop zijn afgestemd. Voor gebruik in de huiskringen of privé bieden we aan elk gezin/gemeentelid een gratis werkboek aan. Komende zondag kun je het boek na de dienst je ophalen. Niet iedereen van de gemeente is betrokken bij een huiskring. Om iedereen de gelegenheid te geven  wekelijks als “kring” bij elkaar te komen, hebben we tijdens deze 40 dagen tijd iedere donderdagavond een “gelegenheidskring” in Het Keerpunt. De oudsten geven bij toerbeurt leiding aan de avond. Om 19.15 uur is er bidstond in de foyer. Om 20.00 uur begint de “gelegenheidskring” in de bovenzaal.  We zien er naar uit dat deze 40 dagen ons dichter bij het hart van God de Vader en God de Zoon brengt, en dat we meer ontdekken van de grootheid van Gods liefde!