full screen background image

Nieuws

Donderdag 7 maart laatste 70+ ochtend van seizoen.

Steeds op de eerste (soms de tweede) donderdag van de maand vindt de 70+ ochtend plaats bij Johannes en Piertje Ykema thuis.

Iedereen van 70 jaar en ouder is op deze ochtenden van harte welkom voor een hapje,  drankje, praatje, gebed, studie, en bovenal gezelligheid. Je bent welkom bij ons aan de Witmarsumerweg 10 in Bolsward. De ochtenden beginnen om 9.45 uur.

De volgende bijeenkomst is op donderdag 7 maart met daarna nog een afsluitende 65+ middag in het Keerpunt in april.

Wanneer je nog niet eerder in deze 70+ groep geweest bent, horen we graag even iets van je. Dan kunnen we op tijd inspelen op het aantal te verwachten gasten. Aanspreken mag, bellen of mailen ook: 0515-576778 of piertjeykema@gmail.com.

Vriendelijke groet,

Johannes en Piertje Ykema