full screen background image

Nieuws

Studieseminar met ds. Henk Poot in Bolsward

Op woensdag 10 oktober was er in Bolsward de eerste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Israël en het Evangelie van Johannes. De andere data zijn: woensdag 17 en 24 oktober. De bijeenkomsten vinden plaats in Het Keerpunt, Burg. Praamsmalaan 35 in Bolsward. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Israël en het Evangelie van Johannes
Samen met Petrus en Jakobus wordt Johannes genoemd als de apostelen voor Israël. Hoe merken we dat in het prachtige evangelie dat hij geschreven heeft? Wat kunnen we daarvan leren als we zelf dit evangelie lezen en hoe stempelt het onze kijk op het Joodse volk? Zeker in onze tijd.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.