full screen background image

Nieuws

Behandeling Vrij & Moedig

Dit jaar is het thema: Vrij & moedig. Vanaf zondag 30 september startte een onderwijsserie hierover met het boek “op zoek naar intimiteit met God”, geschreven door Martin Dol, als leidraad. Het boek bestaat uit 7 hoofdstukken. Van elk hoofdstuk wordt om de twee weken in de zondagsdienst een uitleg gegeven. Aansluitend wordt het hoofdstuk in de huiskringen besproken.

De planning van de hoofdstukbehandeling is als volgt:

–          30 september H1 Gods verlangen naar jou             door Martin Dol

–          14 oktober      H2 Jouw verlangen naar God            door Martin Dol

–          28 oktober      H3 God leren kennen                         door Jan Simmering

–          11 november  H4 Een nieuw leven krijgen               door Peter Kitsz

–          25 november  H5 Gods spreken verstaan                 door Wilfred Fijnvandraat

–          9 december    H6 De geliefde zijn                               door Richard Santinge

–          23 december  H7 Verbinding zoeken                         door Bert Buurman

 De inleidingen zijn te beluisteren via “Dienst gemist”, rechts op de home-pagina.

Als je deze onderwijsserie wilt volgen, kun je het bijbehorende boek op 30 september na afloop van de dienst aanschaffen, de prijs is € 15. Het boek is ook te bestellen via https://www.royalmission.nl/shop/

In januari 2019 sluiten we deze periode dan af met een week van gebed, zoals we dat vorig jaar samen met de EGS hebben gedaan. We verlangen er naar dat we Vrij & Moedig mogen naderen tot Gods troon van genade en Vrij & Moedig mogen getuigen van Zijn genade.