full screen background image

Nieuws

Concert Reyer in Keerpunt

Aanbiddingsleider Reyer geeft in juni acht concerten verspreid over het hele land, waarin zijn nieuwe Nederlandstalige album ‘Hoop in Mij’ centraal staat. Eén van die akoestische concerten vindt plaats op zondag 24 juni om 20:00 uur bij ons in Het Keerpunt.

Zijn nieuwe liederen op ‘Hoop in Mij’ staan centraal en worden aangevuld met ander inmiddels bekend materiaal.
“De reacties op de nieuwe liederen doen me echt uitkijken naar deze tour” aldus Reyer. “Ze zijn geschreven vanuit een kwetsbaarheid die denk ik veel mensen herkennen. We hebben vaak angst en worstelen met onze tekortkomingen naar God toe; zeker in aanbidding. ‘Hoop in Mij’ en de liederen die er uit voortkwamen, werden voor mij een houvast. Een zekerheid die vertrouwen geeft waar we angst hebben. Echte hoop. Dat wil ik delen tijdens deze tour en, met het album, nog lang erna!”

Reyer van Drongelen wordt regelmatig beschreven als een muzikale duizendpoot. Het grote publiek leerde hem de afgelopen jaren met name kennen als bandlid van de BEAM Worship band en de begeleidingsband van Opwekking. Daarnaast is hij als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen. Op ‘Hoop in Mij’ laat Reyer zijn aansprekende aanbiddingsstijl horen in liederen als ‘Ik Weet Hoe Goed Mijn God Is’ (een live favoriet) en ‘Waardig Is Uw Naam’. “Het is mijn verlangen dat deze nieuwe collectie liederen echt tot kracht en toerusting zal zijn voor de kerk in Nederland” zegt hij.

Wij willen iedereen daarom van harte uitnodigen voor het concert in Het Keerpunt. Tickets kosten € 7,50 en kunnen worden besteld via Zingen in de Kerk onder: https://www.zingenindekerk.nl/reserveren/reyer-christelijke-gemeente-het-keerpunt-bolsward

Voor wie nu nieuwsgierig is geworden naar die nieuwe nummers, alvast een voorproefje:

https://www.youtube.com/watch?v=Tu566_72BIg&list=PL4BiwjObPmdXgaVoGRySGO74i-qMyqKM6