full screen background image

Nieuws

Design je leven

Stel jij als vrouw jezelf ook weleens vragen, als:
Wie ben ik en waarom doe ik de dingen die ik doe?
Het leven is zo vol en gaat zo snel, geniet ik er nog wel van?
Wat doet er echt toe?

Ik, Emmanuelle, herken mij er zeker in. De weken, maanden en jaren vliegen voorbij.
Voordat ik het weet proost ik alweer op een nieuw kalenderjaar.
Het lijkt mij onwijs mooi om met een aantal vrouwen over dit soort vragen na te denken.
Dit gaan we doen vanuit een methode die ‘DESIGN JE LEVEN’ heet, onderdeel van Agape. Het daagt je uit om eerlijk naar jezelf te kijken en om met jezelf aan het werk te gaan. Doel? Jezelf ontwikkelen om meer te gaan genieten van het volle leven. Het is jouw zoektocht naar zingeving, balans, orde en rust in je leven. Hoe mooi is het om dit samen met andere vrouwen te doen, eenieder vanuit haar eigen achtergrond en in uiteenlopende omstandigheden.
De eerste serie van 9 woensdagavonden vindt plaats in de periode van 28 maart tot en met 9 mei bij iemand thuis. Deze serie is helemaal volgeboekt.

Mocht het jou aanspreken, meld je dan aan bij mij, bij voldoende belangstelling volgt er misschien een tweede serie. Ben je niet bij het Keerpunt aangesloten, geen probleem, deze avonden zijn ook voor jou bestemd.

Emmanuelle Heres
emmanuelleheres@gmail.com
Telefoon: 06-25091686